Ingrid Hoogervorst

Na de middelbare school op het Ashram College in Alphen aan den Rijn, ben ik naar de Academie voor Fysiotherapie Thim van der Laan te Utrecht gegaan. Later is een deel van deze opleiding opgegaan in de huidige Hogeschool Utrecht.

Na mijn afstuderen in 1985, heb ik ruim een jaar op diverse praktijkadressen waargenomen voordat ik in Alphen aan den Rijn een vaste stek kreeg. In deze praktijk heb ik 15 jaar samengewerkt met collega fysio+/manueel therapeut N. Oskamp.

Het leven gaat verder; getrouwd met Carel en weer terug verhuist naar Langeraar.

Ondertussen ben ik ook moeder geworden van 2 kinderen; een meisje en een jongen, die mijn leven hebben verreikt.

In 2002 kwam de praktijk in de Stuifzwam in beeld, mede doordat mijn echtgenoot daar al reeds 2 jaar werkte. Daar kregen wij de kans om gezamenlijk de praktijk van mevr. Visscher over te nemen. Een nieuwe uitdaging.!

In mijn vrije tijd probeer ik een beetje fit te blijven door recreatief te wandelen en te fietsen. Daarnaast doe ik al jaren wekelijks aan jazzballet, tennis ik in de zomerperiode en schaats ik graag in de winterperiode; het liefst op natuurijs natuurlijk. Ook zwem ik trouw wekelijks bij de Masters van de zwemclub van Aalsmeer, mijn baantjes.
Verder luister ik graag naar muziek en in mijn spaarzame tijd lees ik het liefst een goed boek.

Ik hou ervan om buiten te zijn in de natuur, geniet van mijn, ondertussen grote, studerende kinderen èn de mensen om mij heen… en voel mij een tevreden mens.

Ingrid Hoogervorst | Fysiotherapie Alphen aan den Rijn | Fysio Stuifzwam